http://52weekstochristmas.blogspot.com/

maandag 6 maart 2023

Flower Power

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge op het blog van My Besties Dutch Girls Design en ook deze maand Alles Mag, jullie hebben weer 4 weken de tijd om mee te doen. Van iemand een geweldig retro blok gekregen van Craft Sensations en toen de nieuwe digi's kwamen mocht ik met Sweet Gnomes gaan werken en had al gauw een kaartje in mijn hoofd, de leuke digi is hier te vinden in de shop.


Eerst 9 verschillende vakjes uitgesneden en deze op wit geplakt, daarachter een enkele kaart met een standaardje erachter, de kaart is vrij groot ruim 16 x 16. De leuke labels zijn van Nellie Snellen en tekst is al ouder van Joy Crafts. De bloemen zijn van Marianne Design en de takjes, daar gaan we weer....een oudje van Crealies met zo'n foam laag. Door de 3 labeltjes nog gezellig een strikje gemaakt met hennepcord.

Hoop dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog van My Besties Dutch Girls Designs en zien we jullie bij de challenge?

Kwam ook een leuke challenge tegen bij Knutsels en Kadootjes waar ze vakjes op de kaart vragen en daar doe ik ook graag  mee.

Wens jullie weer een fijne dag.

Lieve groetjes Joke




5 opmerkingen:

  1. Een heel leuke kaart in flower-powersfeer! Superleuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje met de leuke gnome! Mooie kleuren zijn het allemaal bij elkaar. Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kaart met de gnome, en de vakjes. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt Flower Power! Superleuk gedaan met de vakjes en de gnoom.
    Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke kaart met de vakjes ! De gnome heel mooi ingekleurd ! Superleuke kleurtjes met elkaar gecombineerd. Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen