http://52weekstochristmas.blogspot.com/

zaterdag 2 april 2022

Zestig!!

 Hoi allemaal,

Gisteren was mijn lieve buurvrouw jarig en gezellig op visite geweest, zij werd 60 en vaak maak ik dan een speciale kaart, ze is gek op chocolade en de kleurtjes van Milka aangehouden. Aan de voorkant de mask party gebruikt van Dutch Doobadoo, ook de cijfers zijn hiervan en de tekst I love Chocolate is van Marianne Design.






Aan de binnenkant rechts ook het papier zelf gekleurd met inkt en daarop de geweldige stempel van Marianne Design gebruikt, de heerlijke chocolaatjes komen ook uit deze set en met parelmoer papier gemaakt maar dat is helaas moeilijk te zien op de foto. Aan de linkerkant 2 doosjes, 1 gevuld met chocolade en de andere met een persoonlijke boodschap.

Ze was er blij mee en de reep heeft bij haar geen lang leven!!

Er was nog meer visite en een van haar vriendinnen vroeg of ik voor haar zoon die in mei 30 wordt ook zo'n kaart kan maken, natuurlijk doen we dat, het is pas eind mei dus alle tijd.

Tot morgen weer,
Lieve groetjes Joke




1 opmerking:

  1. Zo wordt een lekkere reep geven/krijgen wel heel leuk. Mooi gemaakt Joke en dat er meteen wordt verzocht om er een nog een te maken blijkt wel dat anderen het ook heel mooi vinden.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen