http://52weekstochristmas.blogspot.com/

zondag 15 september 2024

Nog een zakdoek doosje

 Hoi allemaal,

Het eerste zakdoek doosje afgelopen week gebracht en had voor een bezoekje nog een beterschapskaartje nodig, deze is heel anders geworden. Het is een oud patroontje wat in mijn map "patronen" zat van waxinelichtjes en de maten aangepast voor zakdoekjes.


Op de onderste foto is goed te zien dat ik dit keer met een dubbelzijdig scrapvel heb gewerkt.



Als versiering wat bloemetjes  en 2 margrieten. Het label is gemaakt van 2 ovalen en de tekst zat ook in het bloc, gekocht deze zomer bij de Action in Rinteln ( Duitsland). Een strikje van pluche wol maakt het weer af.
Ook deze laten we bij de Egel zien.

Allebei de kinderen zijn weer terug van vakantie, mijn dochter uit Spanje en mijn zoon met zijn vriendin uit Madeira. Gisteravond gezellig uit eten geweest bij Mr. Momo, een authentiek Nepalees en Indiaas restaurant. Was heerlijk.

Vandaag weer mooi weer en de tuin in. De bakken moeten vervangen worden, alles is verrot en samen met de buren beginnen we vandaag met slopen. Zelf kan ik niet zoveel doen en voor mij blijft het bij afval van de bomen knippen. Het gaat een hele klus worden.

Lieve groetjes Joke


4 opmerkingen:

  1. Dit doosje is ook super leuk.
    Mooi dp, een leuk aandenken omdat je het in Duitsland kocht.
    Succes met de tuin, jij kan eromheen vast heel veel doen (koffie verzorgen, wat lekkers erbij, misschien een broodje voor de lunch, opruimen van de dingen die niet te zwaar zijn, enz. )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel leuk kaart/doosje voor een zieke, heel gezellig.
    Fijn, zo samen bezig zijn in de tuin, ook veel leuker dan alleen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een heel mooi doosje geworden. Zo vrolijk dank je vuur het meedoen bij de Egel. En fijn dat je het samen met de buren kunt doen, die bakken... zal er straks wel weer mooi uitzien.
    En altijd fijn als kinderen weer heelhuids thuis zijn! Bij ons nu nog 1 stel...

    BeantwoordenVerwijderen