http://52weekstochristmas.blogspot.com/

woensdag 4 september 2024

Weer thuis

Hoi allemaal, 

Ben afgelopen maandag weer thuis gekomen.

Heb het heerlijk gehad in Duitsland maar dit was de laatste keer dat ik daar was en toch wel met wat gemengde gevoelens naar huis. De caravan gaan ze eind oktober slopen en gaat van het terrein af.

Voor de 3e reminder augustus van My Besties Dutch Girls heb ik dit kaartje gemaakt.  Het model gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo, het is al een oudje maar blijft mooi. Inmiddels is de nieuwe challenge voor september begonnen en jullie hebben weer 4 weken de tijd om mee te doen.

                                  
                                   


In Duitsland heb ik niet stil gezeten, heerlijk aan de knutsel geweest en zelfs 55 kaarten gemaakt voor de kaartenmolen in de receptie, kunnen ze nog even voort. De verjaardagskaarten zien jullie de komende tijd  wel langskomen. Nu eerst zorgen dat alles in huis een plekje krijgt, er is veel mee terug en de auto was behoorlijk vol. Mijn dochter was zondag gekomen , een nachtje blijven slapen en maandag samen weer terug.

Vanaf nu zullen we jullie blogs weer meer gaan volgen en volgende week het kaarten maken hier weer oppakken.

Lieve groetjes Joke

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat je terugbent! Wel jammer dat je weet dat het de laatste keer was van de vakantie.... Je kaart is supermooi! En wat heb je op vakantie veel gemaakt!!! Sjonge! Doe ik je niet na!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart, heel mooi gekleurd en een leuk model.
    Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad in Duitsland, heel jammer dat dat dan voor de laatste keer daar was.

    BeantwoordenVerwijderen