Volgers

maandag 4 januari 2021

Love

 Goedemorgen allemaal.

Op deze 4e januari wens ik iedereen een mooi nieuwjaar met nieuwe mogelijkheden, kansen, avonturen en uitdagingen maar bovenal een gezond 2021.

Vandaag begint de nieuwe challenge bij My Besties Dutch Girls Designs alles mag met de optie Valentijn. Het blog is hier te vinden en wat is er mooier om met een liefdevol kaartje te beginnen, heb de digi Sweetheart Doll 14 gebruikt en deze weer gekleurd met Faber Castell potloden.


Voor deze kaart heb ik het easelhart van Dutch Doobadoo gebruikt, daarop diverse mallen van Joy Crafts en alle bloemen zelf gemaakt. Aan de onderkant een strook verhoogd opgeplakt met het parelsnoer en deze parels ook in de bloemen gebruikt.

Hoop jullie met dit kaartje weer te inspireren en komen jullie ook een kijkje nemen op het blog om de andere kaarten van het designteam te bewonderen.
Dit kaartje wil ik graag mee laten doen bij:

Voor iedereen een gezellige dag
Lieve groetjes
Joke

2 opmerkingen:

  1. Prachtig is je easelkaartje in zo een leuk hartmodelletje Joke...dank je wel voor de link naar je blog, ik ben je ook gaan volgen nu...Heb ook teruggekeken hier en vind dat je prachtige creaties maakt....zo een leuke modelletjes allemaal en het kleurwerk is grandioos...
    lieve groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen