http://52weekstochristmas.blogspot.com/

maandag 26 april 2021

My Besties Dutch Girls

 Hallo allemaal,

Vandaag kom ik met mijn kaart voor My Besties Dutch Girls Designs en wat een leuke digi weer, deze is hier te vinden. Heb haar gekleurd met Faber Castell  potloden .

My Besties Dutch Girls Designs




Had zo'n zin in een lekker felle kleurtjes dit keer en heb de ronde mal van MD weer gebruikt. De achtergrond papiertjes zijn uit een blok van de Action , de stempels komen van een set van MD. Heb nog een doos met borduurgaren en hier kleine strikjes mee gemaakt in de knoopjes.

Hoop jullie weer te inspireren met dit kaartje en misschien is het leuk een kijkje te nemen op het blog om naar de andere designteam kaartjes te kijken. Jullie hebben een maand de tijd om mee te doen

Dit kaartje wil ik graag mee laten doen met de challenge van:

Knutsels en Kadootjes: In het Nederlands bij Knutsels en Kadootjes

Wens iedereen een gezellige dag vandaag en geniet van het mooie weer,

Lieve groetjes Joke



3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kleurrijke kaart Joke. Je hebt de vakjes heel mooi ingevuld met die mooi ingekleurde Bestie en die leuke bijpassende teksten en spulletjes. Gaaf die potloden en lijm. Heel geschikt voor creatieve mensen ;)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke fleurige kaart Heb ej gemaakt met de mooie mal van MD. En je hebt er een Nederlandse tekst op. Kun je ook meedoen bij K&K...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Imgrid

    BeantwoordenVerwijderen