http://52weekstochristmas.blogspot.com/

vrijdag 7 januari 2022

A diploma

 Hallo allemaal,

Net een dag te laat, officieel mag het tot en met Driekoningen, maar wens iedereen een gezond en creatief 2022 en hoop weer wat meer op mijn blog te plaatsen en bij iedereen te reageren.

Gelukkig ging het afzwemmen voor Noor door, helaas zonder haar ouders en oma en opa, deze konden buiten door de ramen meegluren, sneu hoor voor haar!! Gauw een kaartje voor haar gemaakt, een grote letter A gemaakt en daarop al een ouder plaatje van een gezellige zwemkikker.



Het "splash" achtergrond papier komt uit een heel oud blokje, de letters zijn van Crealies en teksten van Marianne Design. Ze heeft hem vandaag gehad en was er heel blij mee.

Bij de Egel loopt er een challenge met de letter A en daar wil ik graag met dit kaartje meedoen.

Hobbywinkel De Egel: Januari challenge # 133 (de-egel.blogspot.com)

Hoop dat jullie hem leuk vinden? heb hem weer met veel plezier voor haar gemaakt. Kom morgen ook weer even langs, ook weer met een kaartje met een A.

Tot morgen

Joke

3 opmerkingen:

  1. Leuke kaart voor een geslaagde. Dat maakt alles weer goed. Dank je wel voor het meedoen aan de A uitdaging. Groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele leuke kaart voor het behalen van een A-diploma Joke.
    Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda dt De Egel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hel leuke kaart, had ik al gezegd geloof ik in een ander berichtje. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.

    BeantwoordenVerwijderen