http://52weekstochristmas.blogspot.com/

zaterdag 20 januari 2024

Teun 13

 Hoi allemaal,

Teun is vorige week zaterdag 13 geworden maar toen wilde hij graag naar de belangrijke wedstrijd van zijn korfbalclub en zijn verjaardag zou vandaag gevierd worden maar helaas vader ziek en zijn kleine zusje ook met heel hoge koorts, sneu voor hem maar kadootje gaat naar hem toe.

Heb deze brievenbus/spaarpot gisteren afgemaakt want de klep sloot niet mooi en er een stoer lintje doorgedaan. Dit model had ik gezien op You Tube bij Joyce Tresoor, hij is vrij groot en ga hem voor 2 verjaardagen in februari proberen aan te passen. Hij is gek van merkkleding , nu helemaal gek op deze Nike Jordan 1 en plaatje opgezocht op internet verder nog stoere kleding erop. In de brievenbus/spaarpot centjes voor zijn verjaardag.


                                                             


Breng het vanmiddag even langs en hang het aan de voordeur.

Gezellig weekend voor iedereen.

Lieve groetjes Joke

6 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige brievenbus heb je voor Teun gemaakt. Erg leuk opgemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige stoere brievenbus kaart. heel mooi geworden.
    groetjes Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je een brievenbus gemaakt hebt en ook aangekleed met zijn favoriete kleding. geweldig. Ja ik geef mijn kleinkinderen tegenwoordig ook geld , die zijn al volwassen dus hebben zo hun eigen wensen. Maar op deze manier geld geven is wel veel leuker dan overmaken. Maar ze willen ook vaak liever geen contant geld meer. Ik denk wel dat hij er blij mee zal zijn.
    Groetjes van marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heel stoere spaar- brievenbus! Mooi gemaakt, die zal zeker in de smaak vallen. Wel vervelend dat zijn verjaardag niet gevierd kan worden wegens ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach wat jammer dat nu alles niet doorgaat,er zijn veel zieken momenteel….hij zal echter wel blij worden van deze mooie spaarpot en misschien nog blijer van de inhoud 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh wat heb je dat leuk gemaakt voor Teun. Dat gaat hij mooi vinden. Jammer dat je het hem niet persoonlijk kunt geven. Maar ja, ziek worden wil je ook niet!

    BeantwoordenVerwijderen