http://52weekstochristmas.blogspot.com/

vrijdag 5 april 2024

Vlinders

 Goedemorgen allemaal,

Gisteren had ik voor jullie een triple layer card voor kerst in het vierkant, ben nog nergens een ronde tegengekomen en dacht die gaan we proberen. Voor de molen ben ik een serie vlinderkaartjes aan het maken, die zien jullie gauw, en deze stempeltjes lagen er nog bij en in een aantal kleurtjes gestempeld, de tekst komt uit een setje van CS. Het is niet zo'n groot kaartje , hij kan in een A6 enveloppe en verder heel simpel, van dit "probeersel" zullen er wel meer komen.

Om het kaartje te laten staan een standaardje erbij gemaakt met een al oudere mal van Joy Crafts, nog een dubbel organza strikje erop maakt het af.


Vandaag hebben we 2 verjaardagen dus een druk dagje, helaas lukt het dan niet te zwemmen. Ben benieuwd hoe jullie de kaart vinden? en allemaal bedankt voor de reacties op mijn kerstkaartje.

Lieve groetjes Joke

4 opmerkingen:

  1. Dat ziet er mooi uit.
    Lijkt heel makkelijk, maar dat is het vast niet, gebruik jij een stempel hulp hiervoor?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Daphne, gebruik geen stempelhulp hiervoor gewoon een acrylblokje. Maak eerst 3 circels in het wit en plak deze met verwijderbaar tape op elkaar en dan de vlindertjes stempelen. Weer los halen en dan als mat 3 roze circels. Hoop dat het zo duidelijk is. Groetjes Joke

      Verwijderen
  2. Een mooie vrolijke kaart, heel geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze ronde variant ook heel mooi. Goed gelukt ook dat stempelen. Ik houd soms een randje wit, maar dat vang je op deze manier op door er een layered kaart van te maken.

    BeantwoordenVerwijderen