http://52weekstochristmas.blogspot.com/

donderdag 20 juni 2024

52 weeks , 3 vouwkaarten

 Goedemorgen allemaal,

We zitten bijna op de helft en sommige weken heb ik meerdere geplaatst en drie challenges, dus ben al op 32...schiet lekker op. Vandaag ook 3 kaarten, dus...35. 

Het is mij niet gelukt om kerstkaarten klaar te maken voor de komende periode. Ik neem even een blogpauze. Vanaf morgen ga ik weer een aantal weken op de camping doorbrengen maar jullie zien mij af en toe verschijnen met een paar geplande berichten. Probeer wel af en toe jullie blogs te bekijken maar met mijn telefoon is het moeilijk om bij iedereen te reageren. Thuis doen we alles op de PC met een groot scherm.

Het papier en afbeeldingen zijn van Noor Design, afgewerkt met boompjes, takjes en  hulsttakjes. Op alle drie een label gebruikt met een strikje. Nog wat plakparels erbij.


                                             


                                           


                                            

Nog een foto van de zijkant van het leuke model.

Deze plaatsen we vandaag weer bij 52 weeks

Gezellige dag iedereen en tot blogs.

Lieve groetjes joke

woensdag 19 juni 2024

Eenentachtig

 Hoi allemaal,

 Dit kaartje gemaakt voor Nel, al jaren zijn wij vriendinnen en de tekst van Marianne Design op haar kaart geplaatst, zij is van de vrolijke kleuren. Mijn favoriete mal weer gebruikt en het leuke plaatje komt bij Gonnie weg, mijn adresje hier in de wijk. Fleurige bloemen gebruikt en 81 op een banner met een floss touwtje erdoor. Gisteren bij haar in de brievenbus gedaan , zondag komen ze weer terug van vakantie en ligt hij te wachten op haar.



Tot morgen, dan komen we weer met een kerstkaart.

Groetjes Joke


zondag 16 juni 2024

Mmmm Cupcake

 Hoi allemaal,

Vandaag komen we met een heerlijke cupcake, dit is een freebie op het blog van Beccy's Place en heb de sketch van deze maand bij Cheerful Sketches erbij gezocht.

Vanmiddag zetten we het voetbal aan op de achtergrond, ga er niet echt voor zitten, nog een verjaardags kaartje afmaken voordat ik naar de camping ga vrijdag en denk nog een blogrondje doen.

De aardbeien zijn van Studio Light en de blaadjes zijn van MD, zo ook de tekst gefeliciteerd. De gaatjes rand is van Joy Crafts. Vond de rietjes leuk bij het plaatje passen. Afgewerkt met enameldots en een strikje van hempcord.


Dit is de sketch van deze maand  

Iedereen veel plezier met de wedstrijd en tot blogs.
Groetjes Joke


vrijdag 14 juni 2024

Allebei geslaagd

 Hoi allemaal,

Twee kaarten vandaag, ze zijn allebei geslaagd.

De eerste is voor Elsa, zij is de dochter van Maaike ( mijn dochter ) haar vriendin Mirjam. Ze zijn al vanaf de kleuterschool vriendinnen en Elsa is een soort van bonusdochter voor Maaike, ze heeft zelf geen kinderen en is heel veel betrokken bij Elsa. 

Het leuke plaatje kwam ik tegen en met een kader van Marianne Design uitgesneden. De teksten en bloemen zijn ook van MD. Haar kaart afgegeven bij haar met een grote zak snoep erbij.

Het tweede kaartje is voor Joyce en ken haar via mijn zoon, zij woont in Warmenhuizen en het kaartje is op de bus gegaan, ze had hem gisteren al binnen, kreeg al een app dat ze hem leuk vond. Mijn favoriete mal van Marianne Design gebruikt en de strookjes in de kleuren van het plaatje met distress inkt. Het plaatje komt van Gonnie, hier in de wijk waar ik ook veel stansjes haal. De teksten en stansje gefeliciteerd zijn van Marianne Design. Verder een rood/wit touwje erdoor.

Dit kaartje kan meedoen bij The Paper Shelter, challenge Time to Celebrate.

Twee heel verschillende kaarten, weer leuk om te maken.

Gezellig dag allemaal, ga zo naar de kapper, is echt weer nodig.

Lieve groetjes Joke

donderdag 13 juni 2024

Twee boompjes week 24

 Goedemorgen allemaal,

 Het is weer kerstdagen donderdag en vandaag kom ik met twee kaartjes, al gemaakt toen de challenge met strookjes op het blog van 52 weeks to Christmas was. Had bij Angelique zoiets gezien maar dan met een andere boom.

Het boompje is al een oudje van Marianne Design, het ovaal in wit en kleur en toen het boompje eruit. Dit alles verhoogd opgeplakt op de strookjes. Allebei de teksten zijn ook van MD en als versiering overal wat glimmende sterren geplakt.


                                                                                                                                                                                                                               

Gisteren schreef ik dat het het spannend dagje was maar gelukkig zijn ze allebei geslaagd en de kaarten zijn weg. Zal ze binnenkort nog laten zien.

Kom vandaag weer langs bij jullie.

Lieve groetjes Joke

woensdag 12 juni 2024

Woef Woef

 Hoi allemaal,

Heb zoveel mensen om mij heen met een hond/hondje en dit plaatje lijkt wel een beetje op een van de hondjes, niet met het vlinderstrikje en bril hoor. Bij de Egel vragen ze een huisdier op je kaart en daarbij een leuke schets om te gebruiken. Koos ervoor om de schets te draaien. Het achtergrond papier is van Noor Design, de strookjes gemaakt met behang staaltjes. De leuke tekst stempels komen van een set van Marianne Design. 

Linksonder 3 rondjes en daarop 2 honden pootjes en een botje.


Vandaag horen er twee of ze geslaagd zijn, spannend dagje, ze worden pas na 2 uur gebeld. De kaartjes liggen klaar, een om te versturen en een om in de bus te gooien hier in de buurt.

Tot morgen, dan zijn we er weer met een kerstkaart.

Lieve groetjes Joke

maandag 10 juni 2024

Gastdesigner Carlin's Kaartenparadijs

 Goedemorgen allemaal,

Hoe leuk weer dat ik gastdesigner mag zijn op het blog van Carlin's Kaartenparadijs, mijn kaartje was winnaar geworden in de april challenge.

Voor deze maand is het thema in de tuin en regenboogkleuren, gebruik er min. 3.

Als geheugen steuntje  ROGGBIV, op school geleerd, ofwel de kleuren: Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Indigo en Violet. De tuinlaars gemaakt met een card art van Dutch Dooadoo en de achtergrond gemaakt met distress inkt. Het leuke plaatje gevonden op Pinterest en gemat op rood. Het tuinharkje, schepje en steker zijn van Marianne Design, ook de tekst garden zit daar bij, verder een grasrand en bloemen erbij.

Zoals jullie kunnen zien ben ik voor de kleuren Rood, Oranje, Geel, Groen en Blauw gegaan.


Het is een leuke challenge om te maken en misschien lukt het jullie om voor 30 juni nog iets te maken.

Gezellige maandag en lieve groetjes

Joke


zaterdag 8 juni 2024

Chocolade

 Hoi allemaal

Heb je nog een chocolade kaart voor iemand? helaas niet meer in voorraad dus deze gemaakt. Alles is bijna van Marianne Design, de mal met rondjes, stempels en chocolade. Het achtergrond papier vond ik in een oud blokje van de Wibra. Het is even veel draaiwerk alle chocolade en nu deze toch op tafel lagen gelijk wat extra's gemaakt. 

Bij de The Paper Shelter vragen ze chocolade op je kaart.


Vandaag gaan we weer even de tuin in en vanavond eten we gezellig bij mijn vriendin.

Gezellige dag allemaal.

Lieve groetjes Joke

vrijdag 7 juni 2024

Gastdesigner Cheerfull Sketches

 Hoi allemaal,

Hoe leuk weer dat ik deze maand gastdesigner mag zijn op het blog van Cheerful Sketches en kreeg de digi van All Dressed Up - Puddle Ducks toegestuurd.

Heb dit model gemaakt met een card art van Dutch Doobadoo. Het achtergrond papier zelf gemaakt met distress inkt en alles gemat op rood. De digi met Faber Castell poloden ingekleurd. Het groene net is een vissers/moestuin net en lag nog bij mijn voorraad.  De leuke eendjes van MD en Joy Crafts bij het plaatje gezocht. Gefeliciteerd in twee kleuren en verschoven opgeplakt. In de hoekjes nog een paar Nuvo drops en afgewerkt met een dubbel lintje. Het is weer een heerlijk vrolijk kaartje geworden.


De sketch voor deze maand is weer heel leuk. 


Jullie hebben nog tot 28 juni de tijd om mee te doen.

Lieve groetjes Joke

donderdag 6 juni 2024

Kerst week 23

 Goedemorgen allemaal,

Dit model heb ik dinsdag geplaatst als mannenkaart en vond hem zo leuk om te maken dus nu als kerstkaartje. Heb het designpapier gebruikt uit een blok van Craft Sensations en de tekststempel is van Marianne Design, vond nog twee glimmende kerstboompjes en links en rechts opgeplakt. Aan de bovenkant een rood organza strikje uit voorraad.

Dit kaartje plaatsen we vandaag weer bij 52 weeks to Christmas

Gisteren was ik voor een vriendin even lijm halen bij de hobbywinkel hier in de buurt op 10 minuten fietsen en hoorde dat deze gaat sluiten in november, zo jammer weer. Je bent nu eigenlijk verplicht om online te gaan bestellen. Bezoek ook geen beurzen meer. Heb hier nog genoeg liggen hoor maar af en toe iets nieuws erbij is ook wel erg leuk.

Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige kerstkaart en ga jullie weer een bezoekje brengen vandaag,

Lieve groetjes Joke

dinsdag 4 juni 2024

Vissen

Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje met het leuke model wat ik op verschillende blogs al langs zag komen, deze is voor een man en donderdag komen we met dit model als kerstkaart.


Bij Knutsel en Kadootjes is de challenge dit keer een bingokaart en heb gekozen voor touw, vissen en blauw.

                                                    


Wens iedereen een gezellige dag,

Groetjes Joke

zondag 2 juni 2024

Knuffelbeertje voor Lore

 Hoi allemaal,

Op haar blog deed Ank (Kaartenkraam) een oproep om een kaartje te sturen naar Lore, een ziek meisje van 7 jaar, ze is gek op pandaberen en wat zag ik al veel beren en kaarten langskomen voor haar. Hoe bijzonder is dat. Dacht gelijk aan de mal van het beertje van Dutch Doobadoo toen ik de oproep zag.

In de corona tijd heb ik een aantal beren gemaakt en deze naar de kinderen van familie en kennissen  verzonden, ook al eens als babykaartje en nu dus als Panda knuffel.


Ze kan hem mooi ophangen

  

Hopelijk vindt ze hem leuk en heeft ze een mooi plekje om hem op te hangen.

Lieve groetjes Joke