http://52weekstochristmas.blogspot.com/

maandag 20 november 2023

Nieuwe Challenge

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge op het blog van My Besties Dutch Girls , de laatste challenge van dit jaar. Heb deze leuke digi gebruikt, Wonderland Nixie Pixie Elves en deze is  hier te vinden in de shop,  deze gekleurd met Faber Castell potloden. Vond het leuk om voor de laatste challenge iets bijzonders te maken en kom met een waxinelicht doosje, deze heeft op het blog van Craft Sensations gestaan, alleen deze iets aangepast.

De bomen zijn zelf getekend en aan de voorkant nog 2 houten boompjes, op het doosje zelf aan twee kanten mooie poinsetta's geplakt met wat takjes eronder, de glitter foam balletjes vorige week net gekocht en staan er gezellig bij.

Aan de voorkant 3 houten hekjes met hedera erop en de tekst prettige feestdagen van Marianne Design., daarachter nog een paar boompjes. Alles weer bewerkt met gesso voor een sneeuw effect.




Hoop dat er voor deze laatste challenge weer veel inzendingen komen en leuk als jullie een kijkje komen nemen op het blog van My Besties Dutch Girls Designs en natuurlijk proberen om mee te doen.

Kom gauw weer met een nieuwe post,

Lieve groetjes Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten